JASIC EVO20 CUT 45 PFC LCD (L2S43) - Aparat de taiere cu plasma 45A WeldLand Equipment

JASIC EVO20 CUT 45 PFC LCD (L2S43) - Aparat de taiere cu plasma 45A WeldLand Equipment

5 000,00 RON
Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

JASIC EVO20 CUT 45 PFC LCD (L2S43) - Aparat de taiere cu plasma 45A WeldLand Equipment

5 000,00 RON
+ 20,99 RON costul livrarii
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
eurostoc.ro
Descrierea produsului
EVO20
New Standard of UX in Welding
Noul standard al experientei utilizatorului in sudura se refera la imbunatatirea si inovarea experientei utilizatorilor in domeniul echipamentelor si tehnologiilor de sudura. Aceasta ar putea insemna dezvoltarea de produse de sudura mai intuitive, mai usor de utilizat, cu interfete mai clare, tehnologii avansate pentru siguranta si performanta, sau imbunatatiri in ergonomie si confortul operatorilor. Practic, acest termen sugereaza o schimbare in modul in care sunt gandite echipamentele si procesele de sudura pentru a oferi o experienta mai buna si mai eficienta pentru utilizatori.
Jasic CUT 45 PFC LCD (L2S43) EVO20 este un echipament invertor de taiere plasma de la compania Jasic, parte din gama EVO20. Fiecare aparat din aceasta gama se remarca in primul rand printr-un design nou, dezvoltat in colaborare cu designeri industriali europeni de top. Este un exemplu de combinare a puterii tehnologiilor avansate cu ergonomia si usurinta in utilizare. Jasic CUT 45 PFC LCD (L2S43) EVO20 este un aparat de taiere plasma cu aer.
JASIC EVO20 CUT 45 PFC LCD ofera performante profesionale de taiere.
Taiere de calitate pana la 14 mm si 25 mm separare
Panou de control LCD color, centrat pe utilizator
Tehnologia SurePlasma pentru performante consistente de aprindere a arcului cu lungimi diferite ale pistoletului
Taiere plasa pentru metal perforat
Aprindere cu arc fara HF si arc pilot
Imbunatatiti eficienta energetica generala cu corectia factorului de putere (PFC)

In ceea ce priveste avantajele generale ale gamei EVO20, trebuie mentionate urmatoarele:
Design industrial modern, care tine cont de cele mai recente realizari in domeniul proiectarii interfetelor functionale si ergonomice.
Ecran mare, pozitionat la un unghi de 45, ceea ce este convenabil, deoarece nu necesita aplecare sau asezare pentru a vizualiza informatiile si permite marirea dimensiunii ecranului. Ecranul foloseste tehnologia ClearVision, care face ca imaginea de pe ecran sa fie vizibila clar chiar si sub razele directe ale soarelui.
Sistem avansat de racire, care functioneaza doar atunci cand este necesar si care are o constructie speciala a componentelor interne, ce asigura un flux de aer echilibrat (tehnologia ABAP - Active Balancing Air Passage).
Eficienta energetica si ecologica imbunatatita. Daca echipamentul nu este utilizat pentru o perioada, se va comuta automat in modul de asteptare dupa 10 minute. Consumul de energie in acest mod scade la aproximativ 50 W (in functie de modelul specific).
Posibilitatea de a reseta rapid toate setarile sau de a trece intr-un mod cu setari suplimentare.

Invertorul dispune de un control foarte comod, iar panoul de comanda este minimalist: doar un buton rotativ pentru reglarea curentului de taiere si doua butoane. Butonul principal (verde) este responsabil pentru selectarea modului de taiere:
Taiere material solid 2T
Taiere material solid 4T
Taiere material perforat (plase).

Celalalt buton este pentru testarea fluxului de aer. O mare parte din ecranul mare si convenabil este dedicata indicarii valorii curentului de taiere. Sub zona curentului de taiere sunt afisate indicatori pentru protectia impotriva supraincalzirii si supraincarcarii curentului. Butonul rotativ este, de asemenea, utilizat pentru setarea parametrilor tehnici ai echipamentului.

Daca se apasa si se tine apasat timp de aproximativ 5 secunde, se va trece la meniul tehnic, unde pot fi setate:
Timpul de asteptare (0-15 minute, unde 0 inseamna ca functia este oprita).
Timpul de suflare dupa terminarea taierii (0-60 secunde).
Lungimea furtunului de la tortul de taiere (0-20 metri).

Caracteristica distinctiva a modelului Jasic CUT 45 PFC LCD (L2S43) EVO20 este reprezentata de acronimul PFC din numele sau, care se traduce prin Corectarea Factorului de Putere. Unde si de ce se foloseste aceasta tehnologie? De obicei, un invertor de sudura poate compensa variatiile de tensiune din retea in limitele de 15%. Daca diferenta de tensiune este mai mare, echipamentul nu va mai functiona corect si poate suferi daune. Echipamentele cu modul PFC sunt concepute pentru a functiona in retele cu fluctuatii semnificative de tensiune, chiar si la scaderi de tensiune pana la 115V. De asemenea, aceste echipamente pot functiona cu generatoare. In plus, prezenta modulului PFC permite reducerea puterii necesare pentru operare, pastrand totodata valoarea maxima a curentului de taiere.

Retineti ca valorile caracteristicilor tehnice sunt prezentate pentru utilizarea intr-o retea de 22015%V; la utilizarea cu tensiune mai mica, valorile vor fi diferite si sunt detaliate in manual. Pentru domeniul de sudura am pregatit pentru dumneavoastra colectia de produse WeldLand Equipment care acopera o gama completa de invertoare de sudura si taiere din toate procedeele: MMA TIG DC TIG AC-DC MIG-MAG si taiere cu Plasma. Tot in aceasta categorie de produse se regasesc si o multime de accesorii si instrumente necesare in procesul de sudura sau taiere cu plasma. Taierea cu plasma este in prezent unul dintre cele mai folosite procedee de taiere atunci cand vine vorba de realizarea de lucrari care presupun taierea de materiale metalice. Dupa cum se stie exista trei stari de agregare a materiei: solida lichida si gazoasa. Insa exista si a patra stare de agregare si aceea este plasma. Plasma sau jetul de plasma realizat de echipamentele de taiere se obtine prin constrangerea unui arc electric facut intre un electrod si o duza de cupru acesta fiind impins printr-un orificiu de dimensiuni cuprinse intre 0.5-1.5mm cu ajutorul aerului comprimat de la compresor sau a unor gaze tehnice azot argon hidrogen heliu numite si gaze plasmagene. Procedeul de sudare MIG-MAG este o varianta imbunatatita a procedeul de sudare manuala cu electrod invelit SMEI. Sudarea MIG-MAG este un procedeu de sudare cu arc electric in mediu de gaz protector cu electrod fuzibil. Gazul protector are functia de a proteja baia de metal topit de actiunile nedorite ale oxigenului si azotului din atmosfera. Prcedeul de sudare MIG-MAG este unul dintre cele mai cunoscute procedee de sudare procedeul avand si cea mai mare rata de utilizare acesta fiind folosit in mai multe domenii. Sudarea manuala cu electrozi inveliti MMA este cel mai folosit procedeu de sudare cand vine vorba de lucrul pe santier deoarece nu necesita costuri foarte mari in achizitionarea de aparate de sudura. In ziua de azi cele mai folosite aparate de sudare sunt de tehnologie invertor. Aceste aparate sunt foarte usor de utilizat ne fiind necesara o instuire si pregatire suplimentarea in cea ce priveste tehnica de sudare si modul de folosire. De asemenea Procedeul WIG-TIG este adesea folosit pentru sudarea otelurilor inoxidabile si a materialelor usoare precum aluminiu magneziu etc. Procedeul este mai complex si dificil de manevrat si mai lent comparativ cu alte procedee de sudare insa imbinarea sudata rezultata este mai rezistenta si de o mai buna calitate.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.